Hodnocení obchodu

5,0 477 hodnocení
Přidat hodnocení
5
477x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EB Avatar autora Eva Borošová | 15.6.2024
Jednoznačně spokojená!
VK Avatar autora Vilma Kukrálová | 4.6.2024
IS Avatar autora Ilona Studená | 31.5.2024
JA Avatar autora Jana Alexová | 25.4.2024
Naprosto spokojená. Objednávka byla vyřízená obratem. Zatím jsem vyzkoušela kopřivové mýdlo a je skvělé. Doporučuji. Jana
L Avatar autora Lenka | 24.4.2024
Skvělé výrobky, bleskové dodání s milým vzkazem a dárečky (v recyklované krabici - oceňuji!). Mýdla jsem zkoušela od různých výrobců, ale Mýdlenka je rozhodně nej. Nečekala bych, že bylinkové mýdlo bude vonět do posledního kousíčku. A solné Mramor je top. Už mám od ní všechno možné... mýdla, mýdla na praní, balzám na rty, tuhý balzám na tělo (skvělý na vysušené ruce), kapku rosy a lipové sérum... všechno super :)
VH Avatar autora Veronika Havlíčková | 23.4.2024
Je to úžasná záležitost, pleť mám pěknou a hladkou. Suché místa na pleti zmizely. Vřele doporučuji.
LH Avatar autora Lucie Horychová | 19.4.2024
Vyborne vyrobky, rychle dodani ;-)
MM Avatar autora Michaela Menšíková | 19.4.2024
Naprosto spokojená
AH Avatar autora Adéla Holubová | 8.4.2024
lesk na rty je supr, rty jsou po něm krásně hladké. Teď jsem si koupila již 2., ale ten 1. mi vydržel cca 2roky každodenního používání :)
NJ Avatar autora Nejedlá Jitka | 5.4.2024
VB Avatar autora Veronika Baďurová | 26.3.2024
II Avatar autora Ivana Indruchova | 22.3.2024
IS Avatar autora Ilona Studená | 4.3.2024
Jsem 100% spokojená, šampon krásné pění a skoro neubývá.
IP Avatar autora Iveta Pinkasová | 1.3.2024
ZV Avatar autora Zdenka Vlasakova | 1.3.2024
DP Avatar autora Dagmar Pekárková | 27.2.2024
Skvělý obchod, navíc pokaždé dostanu vzorky mýdel a milý vzkaz (a dost velké vzorky, mám už pěkně vybavenou koupelnu 😆♥️)
JK Avatar autora Jaroslava Kovařičová | 27.2.2024
Opravdu doporučuji, výrobky jsou skvělé, hlavně tuhé šampony. A velmi příjemná komunikace.
PP Avatar autora Petra Pěkný | 23.2.2024
Velmi doporučuji, objednala jsem telefonicky v 8:15, a v 9 hod. již vyzvedla přímo u MýdLenky připravenou objednávku a v ní ještě několik dárečků navíc. 🩷 Děkuji
VH Avatar autora Veronika Hubáčková | 22.2.2024
Jsem maximálně spokojená. Objednávka odeslána téměř ihned a v balíčku byl milý vzkaz :)
AM Avatar autora Andrea Martanová | 19.2.2024
Spokojenost ve všech směrech

Stránka 1 z 24 , položek celkem: 478