Svatební mýdla - zachráněná svatba

 

Jednoho dne mi psala na facebook holčina: "Že si našla na netu, že dělám svatební mýdla a že jí musím zachránit svatbu. Že se za 11 dní vdává a že si objednala krabičky na výslužku – cukroví, ale že jsou tak maličké, že se tam nic nevejde. Teď se vrátila z ciziny a  něco musíme vymyslet".

Vyrobit mýdla na svatbu jen pro ni už nestihnu, protože mýdlo zraje minimálně měsíc. Takže jsem prohledala sklad a našla  malá meduňková mýdla. Na svatební mýdla dávám razítka srdíček, monogram nevěsty a ženicha nebo logo svatby – tady si nemohla vybírat. Grafiku – pásek na mýdlo s monogramem – OK, to by šlo. Ale u nás jsou právě jarní prázdniny! A moje skvělá grafička co mi tohle dělá má dovolenou… No, zkusila jsem poslat mail – je zlatá a nejlepší. Obratem mi poslala upravenou grafiku.

Pak nevěsta zjistila, že se mýdla do té krabičky nevejdou. Cože? Nové měření mýdel, nové měření krabičky – no vyjde to asi na chlup!! No tedy blázinec.

Další komplikace – ženich přilétal z ciziny, nad Evropou bouře Sabine, která zavírá letiště a ruší lety. Nakonec doletěl do Prahy, pak dorazil do Ostravy a tam mu někde ujel vlak a 20 km od cíle zůstal v noci, v dešti s jet lagem (nemoc z překročení časových pásem – myslím, že je z Brazílie) no tragikomedie…

Nakonec vše klaplo, balíček s mýdly dorazil včas, ženich také a svatba byla určitě ta nejkrásnější.

Když mi pak nevěsta děkovala tak jsem jí napsala, že co bysme pro jednu bláznivou holku a její lásku neudělaly….

 

Jestli tedy plánujete svatbu a chcete originální dárky pro svatebčany, ráda Vám udělám mýdla přesně podle Vašeho přání. Ale prosím Vás, raději mi řekněte včas !!! 

 

                     2C0566C6-384E-461C-AFB1-15D3AA2ABB2A_1