Dýňová sezóna plná chutí a vůní je tady. Nenechej si ujít tuhle limitovanou edici. Další totiž bude až za rok!

Jak si zabalit kosmetiku na dovolenou

Dnes vám prozradím, jak si usnadňuji cestování, jakou kosmetiku si s sebou balím na dovolenou i to, jak snížit váhu cestovní kosmetiky.

Zajímá vás, jak vám MýdLenka usnadní cestování?

Moje produkty jsou ideální na cesty/do letadla. Nemusíte už s sebou tahat těžké sprcháče, šampony a mít strach, že se vám vylijí a celý kufr nebo batoh a všechno v něm bude zničené.

Když cestujeme, snažíme se sbalit to nejnutnější:

🌿Aby kufr nebo batoh nebyly moc těžké.

🌿Aby se nám tam vešlo všechno, co potřebujeme.

🌿Abychom prošli letištní kontrolou, i když cestujeme jen s kabinovým zavazadlem.

🌿Abychom měli všechno, co budeme potřebovat.

 

Prozradím vám, jakou kosmetiku si bere na dovolenou MýdLenka:

 Do cestovní krabičky si beru malé meduňkové mýdélko. Umyju s ním sebe, lehce si s ním oholím nohy, přeperu prádlo, když je potřeba. A také se dá použít na mytí nádobí.

 Také přibalím mini šampon a mini kondiš.

  1. 86
  2. 254/MIN
  3. 248/MIN
  4. 245/MIN
  5. 279/MAL
  6. 242/MIN
  7. 233/MIN
  8. 260

 Beru malou Kapku rosy – protože maxi dávka hydratace je potřeba hlavně v létě. A taky mini pleťové sérum Lipový květ – protože je boží a moje pleť ho prostě potřebuje. Navíc zamkne hydrataci z Kapky rosy v pokožce a tahle dvojkombinace je základ v mojí péči. Můžete Lípu vyměnit za pleťové sérum Neroli

 Nikdy nezapomeňte na čištění pleti. Jemný odličovač používám každý den, i když se zrovna nelíčím. Protože za celý den ulpí na pokožce pot a prach a mýdlenkovský odličovač jemně vyčistí pokožku a zároveň si dokáže poradit i s voděodolnou řasenkou.

 Odličovač používám zároveň i jako tělové mléko. Opravdu – vyzkoušejte to. Možná by vás to nenapadlo ale je to super obzvlášť na cestách. Nemusíte s sebou tahat další lahvičku!

 Na dočištění beru i květovou vodu. Univerzální je z růže damašské. Navíc pomáhá na zklidnění pokožky po slunění, na akné, je pro mladou i zralou pleť. Pro mě je to esence ženskosti.

  1. 552/10
  2. 555/10
  3. 65/10
  4. 597/100
  5. 407/50

 Deodorant – to je jasné. Nemusím vysvětlovat. Používám do podpaží i pod prsa a mezi stehna. Ženy, co mají nohy blízko u sebe a nechtějí se vzdát šatů a sukní ví, o čem mluvím. Někdy je tohle velmi žhavý problém.

  1. 685
  2. 676
  3. 679
  4. 682
  5. 670

 Už jsem říkala zinkovka? Tak zinkovku mám úplně malinkatou v kabelce, baťůžku – prostě vždycky po ruce. Je to moje první pomoc na zapařeniny, koutky, štípance, po holení, na ty stehna, když je průšvih. Cyklisti si ji nemůžou vynachválit na zadek. Pomáhá na vlka.

  1. 640/30

Tři tipy, které vám sníží váhu cestovní kosmetiky o 50%

🌿Tuhé šampony a kondicionér najdete na e-shopu i v mini cestovní verzi. Vejdou se oba do malé krabičky. A vaše vlasy si oddechnou od všech těch silikonů a chemie.

🌿Nechcete vzdát péči o pleť ani v bojových podmínkách pod stanem nebo při putování nalehko? Mini verze hydratační Kapky rosy a pleťová séra Neroli nebo Lipový květ vám v pohodě na dovolenou vystačí a vy dopřejete pleti luxusní péči.

🌿MýdLenkovský Jemný odličovač je nově i v 50 ml cestovní verzi. Opravdu je nejjemnější a opravdu neštípe. Poradí si i s voděodolnou řasenkou! A to jste věděli, že ho můžete použít i jako tělové mléko? Vyzkoušejte! A nemusíte vozit další produkt.

 

Stále váháte, jestli je tuhá kosmetika pro vás to pravé?

Tak teď je ta správná chvíle ji vyzkoušet. Léto je ideální čas vyzkoušet něco nového.

 

Přeji vám voňavé léto. 🌞

Vaše MýdLenka