Vím, po čem ženy touží

Vím, po čem ženy touží

 

Z čeho mají radost, co je trápí. Co by chtěly a co tedy rozhodně vůbec ne. Denně mluvím se svými zákaznicemi, kamarádkami, jejich dcerami - velkými i těmi úplně malinkými. Myslím, že jim rozumím. Jsem totiž úplně stejná jako ony. Přesně vím, co chci. A také přesně vím, co tedy rozhodně nechci. Vím, z čeho mám obavy a co mi dělá radost.

 

Svoje výrobky tedy připravuji mým ženám na míru. Na přání. Kdy jedna přijde a řekne: „Potřebovala bych peeling na tělo. Mám suchou pokožku a ráda bych, aby byla hladká a hebká.“ Nebo třeba: „Mám v zimně suché a do krve rozpraskané ruce. Hrozně to bolí a nechce se hojit.“ Další: „Mám oblíbený tenhle pleťový olej, ale ráda bych používala tvůj. Tobě věřím a mám jistotu, že tam budou prvotřídní suroviny“. Většina mých výrobků vznikla přesně takhle. Některé byly hotové za chvilku, s některými jsem se piplala roky.

 

Také vím, že milujeme nekomplikovaná řešení. Rády svůj čas trávíme se svými nejbližšími a 10 minut o samotě v koupelně je někdy nedosažitelný luxus. A proto vím, že když sáhnu po svém oblíbeném pleťovém séru, moje pokožka dostane všechno, co potřebuje v jednom, ve dvou krocích a bude zářivá, spokojená a já také. A krásná vůně moji duši dostane do stavu opojení.

 

Miluji jednoduchá řešení, a tak se jedním mýdlem umyji, odlíčím a ještě oholím. Nepotřebujeme oblaka našlehané pěny. Stačí, když se mýdlo na pokožce lehce napění, aby se měly břity holicího strojku po čem sklouznout. A na cestách, když je krizovka, tak s ním zvládnu umýt nádobí, přeprat prádlo, a dokonce i namazat běžky – i to se mi opravdu povedlo.

 

Milí muži, pokud chcete pro své ženy – manželky, partnerky, maminky, dcery…. dárek, který je opravdu potěší a budou z něj mít radost, vyzkoušejte ten od MýdLenky. Bude totiž přesně takový, jaký bych chtěla dostat já a bude tam všechno nejlepší, jen pro ni….

Milé ženy, a my můžeme napsat Ježíškovi dopis, a trošku mu to usnadnit....