MimiLenka dětské mýdlo

Často jste se právě na mýdlo pro děti ptali a tak ráda představuji tohle moje další "miminko".

Já sama si pamatuji z mého dětství tehdy asi jediné Dětské mýdlo s obrázkem smějícího se dítěte a dodnes si pamatuji jeho vůni. Tu vůni jsem si schovala do svého sejfu mých oblíbených vůní, kde je třeba také vůně krupičkové kaše se skořicí a kakaem. Jako by to už tenkrát předurčovalo moji současnou cestu.

Dětské mýdlo MimiLenka jsem vyvíjela s pomocí maminek dětí s problémovou pokožkou a také se zákazníky s lupénkou více než rok. Moje odborné znalosti vlastností jednotlivých ingrediencí a zkušenosti osob nejpovolanějších - maminek, které denně s láskou pečují o svoje miminka, daly vzniknout této mé srdeční záležitosti. Testovali jsme několik variant, nakonec proti sobě dvě stejné receptury ale odlišné techniky výroby. A výsledek této mravenčí práce teď můžete vyzkoušet doslova na vlastní kůži.

Chtěla jsem mýdlo jemňoučké, s hedvábnou pěnou a co nejvíce šetrné a pečující. Neobsahuje ani kokosový olej, který by mohl citlivou pokožku čistit víc, než je nutné. Naopak obsahuje oleje mandlový, jojobový, olivový, palmojádrový, bambucké a kakaové máslo, jogurt pro zjemnění mýdla a ovesné hedvábí pro sametovou pěnu. Není parfemované, aby nic nemohlo zbytečně dráždit.

Nejsem zastáncem usilovného mytí miminek, často postačí jen voda. Ale když potřebujete důkladně omýt například oblast plenek nebo potící se záhyby, vyberte pro vaše děťátko to nejšetrnější mýdlo.

Dětské mýdlo MimiLenka je testováno pro děti již od narození a nese označení „pro citlivou pokožku“.

Další zapeklitost bylo vymyslet mu jméno. Když už jsem měla nějaký geniální nápad, tak jsem zjistila, že už ho někdo používá nebo má zaregistrovanou doménu. Byl to opravdu dlouhý a bolestivý proces. Skoro by se dalo říct, že těžký porod… Pak na jednom setkání přítelkyň jsem dala tohle téma do placu a další nápady se jen hrnuly… ale opět, rešeršemi neprošly a jeden opravdu docela použitelný měl obsazenou doménu… Ach jo!!! Ale nedalo mi to a za pár dnů jsem znovu tenhle nápad zkoumala a zjistila jsem, kdo že má tu doménu zaregistrovanou? NO PŘECE JÁ!! Už někdy v lednu, jsem relaxovala v sauně a dostala tenhle nápad a hned si udělala registraci. Ale pak jsem na to úplně zapomněla! No to je teda docela vtipné. Musela jsem se smát. Tak už jsem si tenhle název nechala: MimiLenka – dětské mýdlo.

A já jsem moc ráda, že Vám můžu tohle mýdélko představit a vypustit ho směle do světa. Tak, miminko moje, přeji Ti šťastnou cestu!

MimiLenka dětské mýdlo najdete tady ♥